Dariusz Kiesiński, to gospodarz, który od 18 lat uprawia czarną, czerwoną i białą porzeczkę przy użyciu naturalnych mikroorganizmów. Wzmacniają one system odpornościowy roślin oraz człowieka. Aktualnie gospodarstwo znajduje się w konwersji ekologiczej i w 2020 roku będzie miało gwarancję EKO jakości. Jednak uprawa metodami ekologicznymi trwa już od lat. Taka uprawa wiąże się z ogromną pasją, która stale się rozwija.
Z owoców wytłaczane są soki na bazie wyjątkowej receptury, gdzie słodycz pochodzi z jabłka a konserwant z witaminy C, która jest w porzeczce. Wyjątkowy smak i aromat nadje aronia, będąca prawdziwą bombą witaminową. Na reszcie możemy mieć pewność, że pijemy prawdziwy 100% sok owocowy.
W 2018 roku w ogrodzie posadzone zostały stare, odpone na choroby odmiany jabłoni a więc już niedługo będziemy mogli cieszyć się wyśmienitym smakiem owoców z czasów naszych rodziców i dziadków.